Quality Products fabriceert mechanische onderdelen van metaal en kunststof.

Wij kunnen voor u:

  • draaien en frezen. Wij beschikken over diverse CNC-bewerkingscentra voor draaien en frezen en over conventionele freesmachines en draaibanken.
  • mechanische oppervlaktebehandelingen doen, zoals schuren, stralen, polijsten en borstelen.
  • uw mechanische onderdelen graveren of zeefdrukken (voor beschrifting of identificatie).

Heeft uw product een chemische oppervlaktebehandeling nodig zoals, anodiseren, verchromen, vergulden en lakken? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

Hieronder enkele voorbeelden van producten die wij eerder maakten:

Draaien van metaal en kunststof

Wij leveren maatwerk en wij maken de meeste producten dan ook in opdracht – en naar een idee – van de klant.

De gedraaide knopjes zijn in kleine series geproduceerd en uitgevoerd in zowel messing, koper als aluminium.

Inclusief bedrukking

Wilt u een bedrukking of gravering in uw product? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Graag adviseren wij u over de oplossing die voor uw product mooi en geschikt is.

Deze gefreesde frontplaat voor een geluidsversterker heeft na het anodiseren een zwarte bedrukking gekregen (zeefdruk).

Van ontwerp tot product

U kunt uw idee niet zelf (technisch) uittekenen of twijfelt nog over het ontwerp? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over wat technisch mogelijk, haalbaar en betaalbaar is. Als u wilt, maken wij voor u het ontwerp en eventueel ook een prototype.

Deze standaard met draaimechanisme en beugel is in samenspraak met de klant ontwikkeld en uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor het uitzetijzer overigens.

Quality Products ontwikkelt en fabriceert sinds 1990 elektronica en mechanische onderdelen. Van oorsprong doen wij dit voor de High End audio-industrie en bouwen wij bijvoorbeeld geluidsversterkers en luidsprekers. Tegenwoordig ontwikkelen en produceren wij voor een breed scala aan branches. Zo werken wij bijvoorbeeld voor leveranciers van meet- en beveiligingsapparatuur, machinebouwers, interieurontwerpers en industrieel vormgevers.

meer over onze audio producten elektronica