Wij ontwerpen en assembleren printplaten voor industrieel gebruik. Ook kunnen wij voor u een complete kabelassembly maken of bijvoorbeeld apparaten opbouwen of aanpassen. Het eindproduct wordt door ons gecontroleerd en – als dat van toepassing is – getest.

Voor de assemblage werken wij met technisch geschoold personeel en beschikken we over diverse half- en volautomatische bewerkingsmachines en een complete assemblylijn.

Van ontwerp tot product

Heeft u advies nodig over de meest functionele, praktische en betaalbare opbouw van een (nieuw) product? Of zoekt u alleen een bedrijf dat uw product kan assembleren? Beide is mogelijk bij Quality Products.

Wij luisteren naar uw ideeën en wensen en voorzien u desgewenst nog van advies. U bepaalt uiteindelijk welke materialen toegepast worden en hoe de assembly plaatsvindt.

U kunt bij ons terecht met eenmalige opdrachten tot seriematig werk, zowel in kleine aantallen als grote series.

Geluidsapparatuur

Quality Products ontwikkelt en fabriceert sinds 1990 geluidsapparatuur en mechanische onderdelen speciaal voor de audio-industrie. Veel van deze producten ontwikkelen en fabriceren wij nog steeds speciaal voor onze opdrachtgevers.

Deze Audyn geluidsversterker is sinds 2006 Op de Nederlandse markt. Zowel de elektronica als de behuizing is door ons ontworpen, geproduceerd en geassembleerd.

Leer meer over onze audioproducten: elektronica